tisdag 10 juli 2012

Utflykt med lek, natur och djur; Karlslundsparken

Karlslundsparken är en ganska stor park i norra Landskrona, här finns grönytor, mycket träd, promenadslingor, en stor lekplats med lite annorlunda lekattraktioner, och här finns djur; getter, kaniner, kor, gäss, grisar, ankor mm. Vi hittar ingen information om och när det är öppet så att man kan klappa djuren men man ser bra ändå så det gör inte så mycket. Vill man äta kan man endera ta med mat eller äta på Allt i gläntan som ligger i anslutning till parken. Vi var här en lördag och det fanns mycket att välja på; tre sorters paj, baguetter, varm macka, fläskpannkaka, smörrebröd mm. Själva Allt i gläntan har också en liten lekplats och barnstol finns.

Prisnivå; Själva parken är gratis, Allt i gläntans mat känns ganska prisvärd 79 kr för paj/sallad, smörrebröden var ganska små och kanske lite mindre prisvärda.

Barnvänligt; Väldigt!

Ta sig hit; Man kan åka stadsbuss från Landskrona, kommer man norrifrån (Helsingborg) kan man åka buss 220 och gå av vid hållplats Ringvägen.

Göra här; Allt i Gläntan har även en butik/plantshop, och det är nära till Borstahusen och Landskrona. Vill man bada ligger Karlslundsbadet alldeles intill.

Senast besökt; Juli 2012

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar