söndag 14 oktober 2012

Utflyktsakuten testar; Karlslundsbadet

Karlslundsbadet ligger strax norr om centrala Landskrona och är ett inomhusbad som är lite mer än bara simhall.Vill man simma finns en 25-metersbassäng, men här finns även ett litet äventyrsbad med två vattenrutchsbanor, klättervägg, utomhusbassäng, strömmar mm. Här finns även två bubbelpooler, en varmpool och en barnpool för de minsta barnen. För de vuxna finns även en relaxavdelning med diverse behandlingar. Själva äventyrsbadet passar bäst för de lite modigare barnen, visserligen var vattenrutchen ganska rolig, men botten i bassängen sluttar och det blir djupt ganska snabbt - inte optimalt för ett försiktigt barn som inte vill bada där hon inte bottnar. Barnpoolen är väldigt grund och mest för de riktigt små. Här finns en minirutchekana o lite leksaker. Bubbelpoolen var ganska mysig och man kan lätt bada bort nån timme en regnig dag här. Blir man hungrig finns ett café med gatuköksstuk dvs hamburgare, pommes mm. Inget fel på det men har man badat färdigt tycker jag man kan testa Allt i gläntan om man vill ha lite mer att välja på eller inte är så sugen på grillmat.

Prisnivå; Vuxen 65 kr och barn 30 kr

Barnvänligt; Jodå, men vi hade önskat en större yta att bada på för icke-simkunniga barn som inte vill vara där de inte bottnar.

Ta sig hit; Buss 220 passerar här och man kan gå av vid hållplats "Ringvägen", från Landskrona går stadsbuss. Annars bil.

Göra här; Karlslundsparken ligger alldeles intill.

Senast besökt; Våren 2012

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar