söndag 31 maj 2015

Tyvärr, Malvagården

I dag var vi på Malvagården, strax utanför Höganäs. Detta stället har inga priser på hemsidan - och jag förstår varför - det är väldigt dyrt. När man har en utflyktsblogg och åker på mycket utflykter får man tyvärr räkna med att hamna på ställen som inte är så bra ibland. Malvagården är inte hemskt eller nåt, men med alla bra ställen som finns så finns ingen anledning att åka hit. Detta är ett sånt där ställe där tiden kanske stått still eller nåt, utbudet är paj (129 kr - en väldigt liten bit), 89 kr för en vanlig liten toast med skinka o ost (hade varit rimligt med kanske 49 för den), sallad för 129 (och ja, det finns sallad som är värd det priset men inte isberg med sallad, gurka, ägg o räkor - då vill jag ha en mer maffig sallad.)  Här finns även baguetter för typ 120 spänn , ja du läste rätt och jag ångrar nu att jag inte följde min spontana känsla och åkte därifrån....Hon som jobbade där var snäll o gav mannen lite extra paj eftersom vi bad om det - han hade aldrig blivit mätt annars.

Trädgården är mysig o det finns även en liten butik här med små inredningsprylar o lite keramik. Kullabygden bjuder på sååå många bättre ställen så jag ser det som en service till er att jag nu uppmanar er att inte åka hit utan välja nåt annat ställe - tex Saluhallen eller Holy Smoke.

Efter en sväng inom väl vald outletbutik tröstfikade vi på saluhallen- så utflykten var inte helt misslyckad ändå, men konstaterar igen att det är SÅ mycket roligare att tipsa om guldkornen.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Du har en väldigt härlig blogg! Jag undrar om du har några bra utflyktstips för en familj med en 1-åring som alltså sitter i vagn mestadels? Och går det att nås med kollektivtrafiken så är det extra +! Tack på förhand! //Ida

    SvaraRadera
  2. :), lättare med såna här frågor på facebook-sidan, får så sällan kommentarer här...beror ju helt på vart ni bor o vad ni gillar - hur långt ni vill åka. Små barn kräver eg väldigt lite så jag tycker man kan utgå från det man som förälder vill göra. Konst? natur? stad? hav? mat? Cykla på Ven (med lilla barnet i barnstol på cykel) är trevligt såhär på sommaren,

    SvaraRadera